Mediatiedot

Minervan Pöllö 4/2010Filosofinen aikakauslehti Minervan Pöllö on ilmestynyt säännöllisesti vuodesta 1979 lähtien. Filosofian opiskelijoiden toimittamana lehti on aina ollut vastavirrassa ja edelläkävijänä. Pöllö on koetellut yhteiskunnallisia, graafisia ja muodollisia rajoja mm. jakamalla Mora-puukkoja irtonumerojen välissä ja julkaisemalla numeron videona.

Minervan Pöllö käsittelee aiheita filosofiasta fysiikkaan, kulttuurista kuntapolitiikkaan ja piipunpoltosta psykomaantieteeseen. Lehden kirjoittajat ja kuvittajat ovat pääasiassa filosofian pääaineopiskelijoita, mutta mukana on myös tutkijoita, työttömiä, lukiolaisia ja rap-artisteja.

Minervan Pöllöä jaetaan Oppimiskeskus Aleksandriassa osoitteessa Fabianinkatu 28 ja Helsingin yliopistolla filosofian oppiaineen tiloissa Metsätalossa, osoitteessa Unioninkatu 40. Lehteä voi myös tilata ja lisäksi se ilmestyy digitaalisena versiona.

Minervan Pöllö 4/2009Mediatiedot

Julkaisija: Dilemma ry

Päätoimittaja: katso Toimitus

Ilmestymistiheys: neljästi vuodessa

Painos: 150 kpl

Osoite:
Unioninkatu 40 (5. krs)
00015 Helsingin yliopisto

Vuositilaushinta: 30 euroa

Ilmoitukset: jos haluat mainostaa tai tehdä ilmoituksen lehdessä, ota yhteyttä päätoimittajiin (sähköpostiosoitteet löytyvät yltä ”yhteys & tiedot” linkin takaa kohdasta ”toimitus”).