Tilaus

Tilaa älyllinen ilmanraikastin, Minervan Pöllö -lehti, toimitettuna suoraan kotiisi tai toimistoosi, neljästi vuodessa! Voit myös yllättää ekonomikaverisi opiskelijaradikalismilla tekemällä lahjatilauksen ja antamalla erillisen laskutusosoitteen.

Lehden ilmiasu saattaa vaihdella, mutta pääasiassa lehti ilmestyy B5-standardikoossa (250 × 353 mm), noin 50-sivuisena, painettuna 110g/m² -paperille.

Mitä tilauksella saa? Omaperäisen lehden. Tilaukseen sisällytetään aina kuluvan kalenterivuoden kaikki numerot, mutta ei hätää, et saa vanhaa tietoa sillä lehti ei ole keskittynyt ajankohtaisaiheisiin.

Hinnasto:

Puoli vuotta: 2 numeroa, 25 euroa

Yksi vuosi: 4 numeroa, 40 euroa

Kestotilaus: 4 numeroa vuodessa, 40 euroa vuodessa

Vanhat numerot: edellisten vuosien numeroiden saatavuutta voi myös tiedustella päätoimittajilta. Myymme vanhoja painettuja lehtiä viiden euron yksittäishintaan saatavuuden mukaan.

Jos haluat tilata lehden, ota yhteyttä tämänhetkisiin päätoimittajiin. Ilmaise vapaamuotoisessa viestissä kiinnostuksesi ja pyydämme vastauksessa tarvittavia tietoja. Päätoimittajien sähköpostiosoitteet löytyvät yltä ”yhteys & tiedot” linkin takaa kohdasta ”toimitus”.